Metamorf masszázs

Mit is lehet tudni a Metamorf masszázsról?

A metamorf masszázs egy nagyon hatékony, speciális blokkoldó technika. Megszabadítja a lelket a sérülésektől, így lehetőséget teremt, hogy teljesebb, örömtelibb, harmonikusabb életet éljünk.


A megfelelő helyeken alkalmazott, igen finom érintések visszajuttatják a kezelt személyt a magzati léthez hasonló állapotba, ami által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok. Oldja az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékeket, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkokat.
Segít megszüntetni a félelmeket, gátlásokat, a komor, haragos gondolatokat, a nyomasztó érzéseket, frusztrációkat, nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válni.
Megnő az önbizalmunk, az életbe vetett hitünk, életkedvünk, vidámabbak, optimistábbak leszünk. Erősödik a jövőbe vetett hitünk is, megváltoznak céljaink, és ezáltal elkezdenek javulni az életkörülményeink is.
A pszichoszomatikus betegségek és tünetek is enyhülnek, illetve megszűnnek, mint pl. gyomorfekély, rendszeres végtaggörcsök.
Az állandóan hideg végtagok felmelegszenek, megszűnnek a vese, máj, epe és emésztési gondok, ízületi problémák, csont-és fogproblémák, idegbecsípődések, hajhullás, rendszeres megfázás, gyakori torok-és fülfájás.

Gyertek el, próbáljátok ki! Vagy lepjétek meg szeretteiteket három kezelésre szóló ajándék utalvánnyal.

Metamorf masszázs képekben:

 

Szeretném kipróbálni ezt a csodát!