Magamról

Szeretettel Üdvözöllek!

Szalontai Ágnes vagyok, Reiki mester-tanár.
A „civil” életben számviteli területen dolgozom, azonban évek óta egyre jobban érdekeltek a természetes gyógymódok.

Kisfiam érkezése óta még inkább. Idővel egyre tudatosabban kezdtem keresni azt a valamit, amivel természetes módon segíthetem, támogathatom gyermekem, és akár mások egészségét.

Kezdetek...

Körülbelül 2017-ben kezdtem komolyabban spiritualitással foglalkozni. Elvégeztem néhány tanfolyamot, és vártam a lehetőséget, hogy másoknak segíthessek. Közben persze rájöttem, hogy akkor tudunk másoknak igazán segíteni, ha mi magunk rendben vagyunk. Ezért több önismereti-, és blokk-oldó foglalkozáson is részt vettem.

Hiszem, hogy ha a lelkünk rendben van, akkor a testünk is. Ebben szeretnék a kezelésekkel másoknak is segíteni. A Metamorf masszázs egy nagyon mély blokk-oldó technika, amellyel a tudatalattiba elnyomott régi sérelmeket felszínre hozzuk és kioldjuk. A Reiki maga a harmónia, a testi-, lelki egyensúly. Ha a Reikit megérted, mindent megértesz, mindent másképp látsz. Az isteni intelligens energia közvetítésével beindíthatjuk, felerősíthetjük öngyógyító folyamatainkat.

2020 évben elvégeztem a Reflexzónás talpmasszázst, és hamarosan befejezem a Kinezio Tape tanfolyamot is. Nyitott vagyok az új ismeretek megszerzésére, a folyamotas fejlődésre megújulásra.

Szolgáltatások

Szeretettel várlak egy masszázsra, ha testi-, lelki gyógyulásodat, egészségedet természetes módon szeretnéd segíteni. Ha Te is szeretnél segíteni szeretteidnek, vagy akár önmagadnak, elsajátíthatod ezeket a módszereket, ebben is tudok segíteni. Kezeléseimre folyamatosan lehet jelentkezni, online vagy telefonon.

ametiszt reiki

Gyere el, próbáld ki valamelyik kezelésemet!

Vagy lepd meg szeretteidet három kezelésre szóló ajándék utalvánnyal.

Írj, ha kérdésed van!

Webdesign